3 parasta syytä mennä vihreäksi ikkunaluukkujen avulla

Vihreäksi tuleminen tarkoittaa ympäristövaikutusten minimointia, energiansäästöä ja ystävällisyyttä ympäristölle. Jos olet päättänyt, että ikkunaluukut ovat ensisijainen kodin ikkunahoito, vihreäksi meneminen on älykäs liike. Tässä on kolme tärkeintä syytä mennä vihreäksi, kun valitset ikkunaluukut kotiisi.
# 1. Lisää kotisi arvoa
Kaikki ikkunaluukut tarjoavat laajan valikoiman suuria etuja, mukaan lukien sääsuoja, lisäsuojaus, sisätilaa ei käytetä eikä lämpöshokkia ikkunoihin, jos ne jätetään suljettuina. Vihreäksi siirtyminen tarkoittaa kuitenkin ikkunaluukkujen valitsemista, jotka auttavat sinua saavuttamaan ympäristötavoitteet. Jotta vihreät ikkunaluukut olisivat alusta alkaen täysin selkeät, ne syystä tai toisesta maksavat usein enemmän kuin tavalliset ikkunaluukut. Ne voivat olla valmistettu kierrätetystä puusta, sisältävät kierrätettyjä materiaaleja tai jopa eristemateriaaleja. Joten, miksi sinun pitäisi maksaa enemmän? Ylin syy on, että vihreät ikkunaluukut auttavat lisäämään kotiisi arvioitua arvoa. Energian hintojen noustessa ostajat suhtautuvat myönteisesti koteihin, joissa on ominaisuuksia, jotka auttavat heitä säästämään energiaa ja vähentävät kodin lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Vihreiden, energiaa säästävien ikkunaluukkujen asentaminen voi antaa kodillesi todellisen myyntipisteen.
# 2. Säästä rahaa
Yhdysvaltain energiaministeriön (DOE) mukaan “ikkuna-ikkunaluukut – sekä sisä- että ulkotilat – voivat auttaa vähentämään lämmöntuotantoa ja -tappiota kodissasi”. Riippumatta siitä, valitsetko ulko- tai sisäpuoliset ikkunaluukut, ikkunaluukut tarjoavat erinomaisen kesävärin ja mahdollistavat ilmanvaihdon ja luonnonvalon pääsyn huoneeseen estäen suoraa säteilyä. Jos ikkunaluukut on asennettu tiukasti ikkunakehystä vasten, ne tarjoavat eristävän ilmatilan suljettuna. Puupaneeleista, höyrysulkuista ja koristeellisesta päällysteestä koostuvien kiinteiden ikkunaluukkujen asentaminen auttaa säästämään rahaa. Vietät vähemmän rahaa kodin lämmittämiseen talvella ja vähemmän rahaa kodin jäähdyttämiseen kesällä. Yhdistettynä muihin ikkunapäällysteisiin, kuten verhoihin, huomaat merkittäviä eristysetuja koko vuoden.
# 3. Minimoi hiilijalanjälkesi
Jos olet huolissasi hiilijalanjäljestäsi, puiset ikkunaluukut ovat yksi parhaista käytettävissä olevista ikkunanpeitteistä. Kuten edellä keskusteltiin, ikkunaluukut voidaan rakentaa talteenotetusta puusta, mikä tarkoittaa, että puita ei kaadeta uuden materiaalin tuottamiseksi. Pääetuna on kuitenkin se, että ikkunaluukut ovat pitkäikäisiä ja huollettavia hyvin vähän. Ikkunaluukut kestävät huolella ja huomiolla vuosikymmenien ajan, joten sinun ei tarvitse koskaan investoida uusiin ikkunahoitoihin. Toisin kuin kaihtimet ja verhot, jotka tarvitsevat säännöllistä puhdistusta tai pesua, ikkunaluukut voidaan pyyhkiä puhtaiksi ilman kovia kemiallisia puhdistusaineita. Ikkunaluukut ovat ihanteellinen tapa minimoida hiilijalanjälkesi ja vähentää ympäristövaikutuksiasi.
Johtopäätös
Nämä kolme syytä mennä vihreäksi ikkunaluukkuja valittaessa olisi pitänyt antaa sinulle ajattelua. Hieman ylimääräisiä kustannuksia varten on sen arvoinen ympäristöystävällisten energiansäästöluukkujen valinta tavallisten ikkunaluukkujen yläpuolelle. Vihreät ikkunaluukut säästävät ostokustannuksia moninkertaisesti koko eliniän ajan pienentämällä energiakustannuksia ja alhaisempia ylläpitokustannuksia.

Share