Kolme parasta tapaa rahoittaa hyötyajoneuvoja halvemmalla

Riippumatta siitä, hallinnoitko kuorma-autokantaa tai olet omistajaoperaattori, hyötyajoneuvojen hankinnan rahoittaminen on riskialtista. Sinun on työskenneltävä budjetin rajoissa, hallittava kassavirtaasi ja varmistettava, että pystyt vastaamaan takaisinmaksuihin ajoneuvon tuottamien lisääntyneiden tulojen avulla. Ymmärrettävästi monet kuorma-autojen omistajat ja kuljettajat etsivät tapoja rahoittaa ostonsa halvemmalla. Tässä on kolme parasta tapaa, joilla ihmiset saavat tarvittavat sopimukset kannattavan liiketoiminnan hoitamiseksi.
# 1. Paranna luottopisteitäsi
Aluksi sinun on laskettava ostovoima ja katsottava, kuinka paljon kuorma-autoa voit ostaa. Laske tai arvioi kuukausimaksu, jolla sinulla on varaa, ja kuinka paljon rahaa voit asettaa käsirahaksi. Voit perustaa tämän nykyisen kuorma-auton vaihtoarvoon, jos olet omistaja-operaattori. Kun olet laskenut, kuinka paljon valtion- ja myyntiveroa sovelletaan ostokseesi, voit etsiä lainaa, jolla on pienin odotettu vuosikorko. Mainoksissa tai myyntikirjallisuudessa näkyvät todelliset vuosikorot ovat houkuttelevasti alhaiset, mutta täyttyykö sinun luottopisteistäsi. Jos pistemääräsi on huono, todellinen vuosikorosi on korkeampi ja maksat enemmän korkoa lainasta. Paras tapa maksaa vähemmän kuorma-autostasi on työskennellä luottopisteiden parantamiseksi. Jotkut ihmiset maksavat asianajotoimistolle, kun tämä tekee tämän heidän puolestaan. Luottopisteiden parantaminen auttaa turvaamaan edullisen rahoituksen.
# 2. Tutki omia luottopisteitäsi
Jos hylätään kuorma-autolaina tai tarjotaan lainoja, joilla on korkea todellinen vuosikorko, on mahdollista, että syynä ovat luottotiedostosi virheet. Oikeudellisen toimiston maksaminen tiedostosi tarkistamisesta on harvoin kustannustehokasta. Kolme suurinta valtakunnallista luottotietoyritystä – Equifax, Experian ja TransUnion – ovat lain mukaan velvollisia antamaan sinulle kopion raportistasi kerran vuodessa, jos pyydät sitä. Ainoa virallinen reitti Yhdysvalloissa on mennä osoitteeseen www.annualcreditreport.com saadaksesi sinun tänään. Varo muita online-yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​luottotarkistuksia. Yleisiä virheitä, jotka voivat vaikuttaa pisteeseesi, ovat pankin luottokortit, jotka pidetään elävinä, vaikka suljet sen tai muutat kotiin. Pankinhoitaja voi auttaa sinua jäljittämään korttisi ja poistamaan negatiiviset merkit esimerkiksi luottotiedostostasi.
# 3. Käytä ilmapallorahoitusta
Jäännösarvo tai ”ilmapallo” -maksuvuokrasopimus on erityisen houkutteleva rahoitusvaihtoehto monille kuorma-autojen omistajille. Kun perinteisissä vuokrasopimuksissa maksat käsirahan ja kuukausimaksut määrätyn ajanjakson aikana, ilmapallomaksujen avulla voit pitää suuren maksun loppuun asti. Voit esimerkiksi suorittaa kymmenen prosentin käsirahan ja pitää kymmenen prosentin ilmamaksun vuokrasopimuksen loppuun asti. Tämä alentaa kuukausittaisia ​​vuokramaksuja, kun käytät kuorma-autoa ansaitsemaan elantosi. Joten miten tyhjennät lopullisen maksun? Rahoitusyhtiöt antavat sinulle mahdollisuuden maksaa lopullinen laina tavanomaisena osamaksusopimuksena kiinteällä vuosikorolla ja kiinteillä kuukausimaksuilla. Tämä lähestymistapa tekee kuorma-autosta edullisemman ja helpommin rahoitettavan kiinteällä budjetilla.
Johtopäätös
Jos etsit kuorma-autoja myytävänä Alabamassa ja tunnet olevasi hinnoiteltu markkinoilta, yhden näistä kolmesta lähestymistavasta pitäisi auttaa sinua. Mitä lähestymistapaa olet kokeillut? Jätä meille kysymys tai kommentti alla!

About Author

Share