Kolme tärkeintä syytä mennä vihreäksi suihkusuunnittelusi kanssa Perthissä

Jos uudistat kylpyhuoneesi, suihkusi voi hyvinkin olla uuden huoneesi keskipiste. Suihkut saavat päivittäistä käyttöä jokaiselta kodin asukkaalta kuin kylpyammeen ottamisesta ja yleislaskuiltasi. Uuden suihkusuunnittelun valitseminen on muutakin kuin vain mahdollisuus parantaa kodiasi: se voi muuttaa tapaa, jolla asut. Vihreä tai “eko” suihkusuunnittelu tarkoittaa ympäristöystävällisten materiaalien ja asennustekniikoiden käyttöä. Tässä on kolme tärkeintä syytä mennä vihreäksi suihkusuunnittelusi kanssa.
Syy # 3. Vihreäksi meneminen on parempi terveydellesi
Ympäristönsuojelu on vihreän suihkusuunnittelun perimmäinen tavoite, mutta sillä on myös merkittäviä terveysvaikutuksia. Olitpa ostamassa mukautetun suihkukaapin tai ostamalla sarjan ja kokoamalla sen itse, sinun on määrättävä maalien, liimojen ja nesteiden käytöstä, jotka sisältävät alhaisia ​​määriä tai haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC). Alhaisen VOC-tason omaavan kotelon valinta parantaa kodin elinympäristön laatua ja suojelee perheenjäsentesi terveyttä.
Syy # 2. Se on hieno pankkitaseellesi
Yksi tärkeimmistä syistä ympäristöystävällisen suihkusuunnittelun valitsemiseen on, että se säästää rahaa. Esimerkki vihreästä suihkusuunnittelusta voi olla kierrätyslasista valmistettu suihkukaappi. Tämän pidentämiseksi voit käyttää lasia, joka on päällystetty hydrofobisella aineella. Hydrofobiset pinnoitteet hylkäävät vettä ja estävät sitä helmien muodostumisesta ja vesipisteiden muodostumisesta. Tämä vähentää puhdistustarvetta ja säästää rahaa puhdistusaineisiin. Lisäksi, koska sinun ei tarvitse hankaa tai raaputtaa lasia sen puhdistamiseksi, syntyy vähemmän naarmuja ja suihkukaapisi kestää kauemmin.
Syy # 1. Rahasi menee pidemmälle
Tavanomaisessa suihkukaapissa käytetään upouutta materiaalia. Uudet laatat, metalli, lasi ja kalusteet ovat kalliimpia kuin kierrätetyt tai regeneroidut materiaalit, mikä rajoittaa varaa tuotteen laatuun. Esimerkiksi, jos haluat uuden suihkukaapin, joudut ehkä joutumaan tyytymään halvempaan kehystettyyn koteloon. Yksi tapa mennä vihreäksi olisi etsiä käytettyjä suihkutuotteita tai löytää ilmaisia ​​tuotteita paikallisesta Freecycle-verkostostasi. Freecycling on paikka, jossa ihmiset mainostavat asioita, joita he eivät enää halua löytää ihmisiä, jotka haluavat viedä heidät pois. Halu käyttää käytettyjä materiaaleja vähentää hiilijalanjälkeäsi ja tarkoittaa, että rahasi menevät pidemmälle. Älä odota löytävänsä jonkun, joka luovuttaa koko suihkun, mutta haulla voit löytää suihkupannuja, kalusteita, ovikaiteita ja jopa paneeleja.
Johtopäätös
Perthissä on monia tapoja mennä vihreäksi suihkusuunnittelusi kanssa. Olitpa sitten itse tekemässä tai valitset mukautetun suihkusuunnittelun, työsi ympäristöystävällisemmästä parantamisesta on monia etuja. Yhä suurempi suuntaus on, että ihmiset omaksuvat hybridilähestymistavan. He suorittavat osan töistä itse säästääkseen rahaa erikoistuotteisiin, kuten räätälöityihin suihkuoviin. Voitko miettiä muita syitä mennä vihreäksi? Kerro meille ja jätä meille kommentti alla!

About Author

Share