Tukee yli 2,5 maalia Play Systemissä

Tukee yli 2,5 maalia Play Systemissä

Maalimarkkinoiden vedonlyönti on tällä hetkellä erittäin suosittu veto, lähinnä siksi, ettei ole valittavia puolia, ei ole joukkueita, joita tukea. Kun pallo on lähellä maalia, ei ole väliä kenellä se on, jos se menee sisään, olemme lähempänä vetomme voittoa!

Kun lyön vetoa maaleista, vetoan itse asiassa mieluummin yli 2,5 maaliin verrattuna alle 2,5:een, tämä ei tarkoita sitä, että kun näen alle 2,5 maalin hyvän arvon, minulla ei ole tapana pelleillä, se on vain sanoa, että tunnen oloni mukavammaksi. löytää ja tukea otteluita yli 2,5 maalin saavuttamiseksi. Syynä tähän on se, että maaliin voi johtaa enemmän “onnen” tekijöitä kuin maalin puuttumista, kuten paitsiossa, ei linjan yli, omat maalit, suuret maalivahtivirheet jne.

Tykkään myös lyödä vetoa Over 2,5 -markkinoilla, koska on paljon parempi, jos katsot peliä, on paljon parempi toivoa ylimääräistä maalia tilanteessa 1-1 kuin nähdä, että kolmas maali menee sisään. katsot pelejä, et todellakaan halua toivoa maaleja! Toisaalta, jos sinulla ei ole aikomusta katsoa peliä tai voit todella ottaa vedonlyöntikäyttäytymisesi eroon jalkapallosta, alle 2,5 maalia on hyvä veto.

Tämä artikkeli käsittelee kuitenkin yli 2,5 maalin markkinoiden tukemista ja voittoa pelimarkkinoilla.

Menemme pelin sisäisille markkinoille, koska voimme saada paljon korkeammat kertoimet rahoillemme, jos panostamme pelissä. Aiomme etsiä otteluita, joissa molemmat joukkueet ovat olleet mukana otteluissa, joissa on tehty vähintään 4 maalia vähintään kahdessa heidän viimeisestä kolmesta ottelustaan.

Nyt katsomme tätä peliä ja jos puoliajalla on vain 1 maali, tuemme yli 2,5 maalia. Tämä johtuu siitä, että jos on vain yksi maali, kertoimet ovat korkeammat kuin ne olivat pelin alussa.

Voit myös käyttää omaa harkintakykyäsi takaisin Yli 2,5 maalia, jos maaleja ei ole ollut. Tämä riippuu omasta arviostasi pelin etenemisestä. Voit myös päättää olla panostamatta, koska olet katsonut peliä. Jos näet, että vaikka maali on ollut, peli on kuollut, voit mennä päinvastoin, muista, että järjestelmiä ei pidä hakata kiveen, niiden tulee taipua pelin todellisuuksien mukaan ja niin pitäisi myös tämän järjestelmän .

Share